De juiste partner

Als het u gaat om grote renovaties moet u bij ons zijn. Bouwbedrijf Brems is namelijk dé expert in de ruwbouwrenovatie van woningen, appartement, villa’s en meer…! Zelfwerkend patroon Jos Brems voert samen met zijn vaste medewerkers alle werken uit en weet daardoor altijd exact de status van uw project waardoor u slechts één enkel aanspreekpunt heeft en zich nooit zorgen hoeft te maken omtrent de goede vooruitgang en oplevering van de werken.

Vakmanschap

Een steunmuur afbreken in uw huis? Een volledig nieuw bijgebouw zetten? Vernieuwing van de funderingen? Een offerte aanvragen is zo gebeurd.

Enkele vierkante meters meer in het huis maken soms het verschil. De aanbouw aan de hoofdwoning moet niet alleen de architectuur en de plaatselijke bouwvoorschriften volgen, maar ook gebruikmaken van de nieuwste bouwtechnieken. Het zou bijvoorbeeld jammer zijn om niet te kunnen kiezen voor een optimale isolatie.

Merken en mogelijkheden

Bouwbedrijf Brems is een toonaangevend nieuwbouw- en renovatiebedrijf waar vaak een beroep op wordt gedaan voor ruwbouwwerken in Waals-Brabant.

Voor bepaalde grote werken is de tussenkomst van een architect vereist. Bouwbedrijf Brems kan u hierover advies geven.

Waar u ook woont in België, neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende prijsofferte!