Wij staan voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid!
Laat u overtuigen en bekijk onze realisaties.

Realisaties
Realisaties

Uw Partner voor Woningbouw

Bouwbedrijf Brems uit Veldwezelt is een gekende aannemer in de particuliere woningbouw in de regio Limburg en Waals-Brabant. Doordat we ons focussen op een beperkt aantal projecten per jaar blijven we een “klein” bouwbedrijf maar met de nadruk op kwaliteit door een persoonlijke service. Tegelijk zijn we groot genoeg om de beste prijs-kwaliteit verhouding te kunnen brengen.

Een eigen woning, de meeste onder ons willen dit vroeg of laat realiseren. We beseffen allemaal dat een eigen woning op lange termijn de beste investering is. Uw persoonlijke wensen of doelstellingen, samen met de bouwvoorschriften, zijn het uitgangspunt bij het opmaken van een bouwplan met prijsofferte. Een woning is steeds maatwerk, geen standaardkeuze uit een catalogus.  En dat beseffen wij bij Bouwbedrijf Brems maar al te goed!

Wij zijn gespecialiseerd in structurele nieuwbouw van woningen, villa’s, appartementen en speciale projecten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor grote renovatiewerken. U krijgt bij ons altijd een gratis prijsofferte, contacteer ons voor meer informatie!

Historiek

Ons familiebedrijf sinds 1973 is overgegaan van vader op zoon. Huidig zaakvoerder Jos Brems is na het afronden van zijn studies ingetreden in het bedrijf en voert inmiddels als zelfwerkend patroon alle werken uit met zijn 8 vaste medewerkers. De doorbraak kwam in 1986 met de bouw van appartementen in het residentiële domein “Golf du Bercuit” in Grez-Doiceau (Waals-Brabant) en sindsdien heeft de mond-tot-mondreclame ervoor gezorgd dat Bouwbedrijf Brems een uitgebreid netwerk van tevreden klanten heeft kunnen bedienen.

Een familiebedrijf sinds 1973 actief en overgegaan van vader op zoon. Wij kunnen hierdoor onze ervaring aanwenden in elk project.

Focus op kwaliteit door een persoonlijke service, niet op volume of aantallen. Tegelijk zijn we groot genoeg om de beste prijs-kwaliteit verhouding te kunnen brengen.

Wij coördineren zelfs voor de meest complexe ruwbouwwerken. U kan bij ons, of onze werfcoördinator, terecht voor alle aspecten van uw project en uw nieuwbouw of renovatie zorgeloos tegemoet.

Wij beschikken over een uitgebreide referentielijst van tevreden klanten, die u kan bezoeken indien u dit wenst.  Contacteer ons hiervoor vrijblijvend!